Info

AJANKOHTA ja PAIKKA

Turnaus pelataan 22.-23.7.2016 Oulun Nallikarissa. Osoite on Holstisalmentie, Oulu.

 

KULKUYHTEYDET

Oulun keskusta-Nallikari-bussiaikataulut löytyvät sivuilta Koskilinjat www.koskilinjat.fi.

 

SARJAT

Nallikari Beach Soccer pelataan 2016 vuonna neljässä sarjassa: naisten sarja, miesten harraste- ja kilpasarja, sekä firmasarja, joka toimii myös sekasarjana. Sarjajako sekä turnauksen ajankohta löytyvät alta.

Lähtökohtaisesti kaikki sarjat pelataan viiden joukkueen lohkoissa.

 

JOUKKUEET

Joukkueeseen voi kuulua 11 pelaajaa, joista kerrallaan kentällä on 4 kenttäpelaajaa + maalivahti. Lähettäkää pelaajaluettelo ilmoittautumisen ohessa tai viimeistään kesäkuun 30. päivä.

 

VAKUUTUKSET

Jokainen pelaaja on henkilökohtaisesti vastuussa omista vakuutuksistaan.

 

OSANOTTO-OIKEUS

Pelaajan ei tarvitse olla lisenssipelaaja, eikä joukkueen tarvitse olla Suomen Palloliiton jäsen. Turnaukseen voi osallistua kuka tahansa, mutta pelaaja saa edustaa turnauksessa vain yhtä joukkuetta/sarja. Suositusikäraja on kuitenkin 18 vuotta.

 

ENSIAPU

Kenttien läheisyydessä on maksuton ensiapupiste.

 

PELIKENTÄT

Kenttien koot ovat 30 x 20 metriä (kiinteä pääkenttä suurempi). Ottelut pelataan pikkumaaleihin, joiden koko on 2 x 5 metriä. Rangaistus/maalivahdinalue on kentän levyinen ja neljän metrin päässä kenttien päätyviivoista.

 

OTTELUOHJELMA

Otteluohjelma ilmestyy seitsemän päivää ennen kisojen alkua.

 

OTTELUMÄÄRÄ

Turnauksen jokainen joukkue pelaa alkulohkossa 3-4 ottelua. Pudotuspeleihin selviää jokaisesta lohkosta 1-2 joukkuetta, myöhemmin ilmoitettavan kaavion mukaisesti. Pudotuspelit pelataan kerrasta poikki-periaatteella.

 

PELIAIKA

Pelin kesto on 2 x 12 minuuttia. Mikäli tilanne on jatkopeleissä tasan varsinaisen peliajan jälkeen suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.

 

TASAPISTEET

Joukkueiden ollessa tasapisteissä, keskinäisen paremmuuden määrää: 1. Tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten ottelujen pisteet 2. Tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten ottelujen maaliero 3. Tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten ottelujen tehdyt maalit 4. Tasapisteissä olevien joukkueiden koko lohkon maaliero 5. Tasapisteissä olevien joukkueiden koko lohkon tehdyt maalit 6. Kivi-paperi-sakset.

 

LUOVUTUKSET

Joukkueen jätettyä saapumatta pelikenttälle tai myöhästymällä yli 3 minuuttia ottelun alusta, tuomitaan vastustaja joukkue 5 – 0 voittoon. Kahdesta luovutuksesta joukkue suljetaan ulos kisoista ja tuomitaan hävinneeksi loput ottelunsa.

 

ALKOHOLI ja SOPIMATON KÄYTÖS

Alkoholijuomien tuominen kentille on ehdottomasti kielletty. Tuomari poistaa pelistä alkoholisääntöä rikkovan pelaajan. Mikäli koko joukkue rikkoo alkoholisääntöä ja/tai käyttäytyy muuten sopimattomasti, saatetaan joukkue tuomita hävinneeksi kyseinen ottelu. Sopimattomaksi käytökseksi luetaan myös tuomarille kohdistunut epäsopiva kielenkäyttö. Joukkue voidaan sulkea turnauksesta myös vaarallisen pelitavan johdosta. Toistuvista rikkomuksista koko joukkue suljetaan ulos turnauksesta ja tuomitaan hävinneeksi loput ottelunsa.

 

LASIPULLOT

Lasipullojen tuominen Nallikarin rannalle on ehdottomasti kielletty.

 

PELIASUT

Turnaukseen osallistuvilla joukkueille tulee olla mielellään yhtenäisen väriset peliasut/paidat. Sukat ja teipit ovat sallittuja, mutta kenkien käyttö pelin aikana on kiellettyä.

 

FAIR PLAY

Pelin aikana ei saa käyttää liukutaklauksia. Turnauksessa noudatetaan yleisiä herrasmiessääntöjä eli esimerkiksi töniminen ja jaloille potkiminen on kiellettyä. Taitofutis siis kunniaan.

 

MAJOITUS

Nallikari Camping ja Break Sokos Hotel Eden tarjoavat laadukasta majoitusta heti Nallikarin rannan vieressä.

Break Sokos Hotel Eden:

Varaaminen: https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-eden.

Muut Oulun alueen palvelut löydät Oulun kaupungin sivuilta: http://www.visitoulu.fi/fi/majoitus/

 

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu kisoihin on  porrastettu:

Hinta ennen 1.4.2016 ilmoittautuneille on 170 € (firmasarja 250€)
Hinta ennen 1.5.2016 ilmoittautuneille on 190 € (firmasarja 275€)
Hinta ennen 30.6.2016 ilmoittautuneille on 210 € (firmasarja 300€)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

ILMOITTAUTUMISEHDOT

1. Turnaukseen ilmoittautumiset 30.6.2016 klo 23.59 mennessä. Tämän ajankohdan jälkeen ilmoittautuneita joukkueita ei hyväksytä turnaukseen.

2. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu laskutetaan sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä. Pelipaikka turnaukseen varmistuu, kun lasku on eräpäivään mennessä maksettu.

3. Ilmoittautuminen on mahdollista perua kirjallisella ilmoituksella 30.6.2016 mennessä sähköpostitse (pekka@beachsoccer.fi). Laskun maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin ilmoittautumisen peruminen. Ilmoittautumista ei ole mahdollista perua 30.6.2016 jälkeen.

4. Turnausmaksusta vapautuu (tai se palautetaan) vain mikäli ilmoittautuminen on peruttu näiden ehtojen mukaisesti.

5. Ilmoittajan tulee olla yli 18-vuotias.

 

JÄRJESTÄJÄ JS Hercules

Nallikari Beach Soccer pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Nallikari Beach

65.03000487012461,25.411611853320323
Nallikarinranta 16, 90500 Oulu, Finland

Yhteystiedot

Turnauspäällikkö:

Mika Tiainen
mika[at]beachsoccer.fi
040 823 6476

Turnauskoordinaattori:

Yhteydenotot ensisijaisesti:

Pekka Haaranen
pekka[at]beachsoccer.fi
040 573 8176

Yrityssuhdevastaava:

Olli-Pekka Leppilahti
olli-pekka[at]beachsoccer.fi
040 838 0527